Köszönet!

Alapítványunk blogba fogott — látogatottságunk nemzetközi.

A passzív hónapok után munkához láttunk. A Merengő című ingyenes alkotói pályázat vonzza a szép verseket! Ugyanakkor szeretnénk fekete-fehér képeket is látni, ezért a fiatalságot is megszólítjuk: fotókra fel! Hát hol vannak a grafikák?

Az elmúlt hét tapasztalatai alapján szükséges kihangsúlyozni a Merengő témájának lényegét: az ábrándos, (el)gondolkodtató TÉL és a szunnyadó természet. Csodás nyári költemények érkeztek, mi mégis a télről mesélnénk januári kiadványunkban.

Nagy meglepetés, hogy az első intenzív hónapunk messzi földről is kapott lelkesítést. Blogoldalunkat Lengyel- és Németország (1-1), Peru és Finnország (2-2), Románia és Belgium (3-3), Szerbia (8), USA (20) és Ukrajna (39) területén is olvasták, hazai látogatottságszám 211, míg a teljesen új oldalunkat [itt, a WordPress-en] Szerbia (1), Finnország és USA (4-4), valamint Románia (15) lakói tekintették meg a 282 magyar megnyitás között.

Szi-A WP 2017 nov

Ezek a számok még aprócskák, mégis örömteliek! Köszönjük a bátorításokat és a feliratkozásokat! Ezen oldal alsó szakaszában követheti oldalunk újdonságait, vagy feliratkozhat hírlevélre, hogy a legfrissebb pályázatainkról elsőként értesüljön ímélben.

Színvonalas szolgáltatásokat tervezünk. Ennek jegyében az irodalmi pályaművek helyesírási korrekcióját díjmentesen végzi szerkesztőnk (leginkább az éj leple alatt), hogy ilyesmi miatt senki ne akarjon lemaradni a lehetőségről. Csak azt kérjük, a témát legalább érintőlegesen tükrözze az alkotás! ☺

Fontos, hogy saját, eleddig még nem publikált pályázati anyagot várunk. A személyes adatok mellett nyilatkozattételt is tartalmaz a  nevezési lap, ezért vagy azt, vagy az online űrlapot kérjük kitölteni a szabályos jelentkezéshez. Beküldési határidő december 20.

Úgy az irodalmi, mint a képzőművészeti pályázatunk első három helyezettje Szi-A oklevelet kap, valamint a januárra tervezett nyomtatott kiadványunkban közkinccsé tesszük, a második és első helyezettek pedig értékes ajándékot / ajándékcsomagot nyernek!

Üdvözöljük a decembert: sziporkázzunk együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s